Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (10 Şubat 2021): Şebnem Arsu ile ABD Senatosu’nun 54 üyesinin Biden’a yolladığı “Türkiye’ye baskı yap” mektubu, Doç. Dr. Hakan Yücel ile Boğaziçi Üniversitesi eylemleri ile yeniden tartışılan “beyin göçü”

Güne Bakış‘ta bu akşam, gazeteci Şebnem Arsu ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu’nun 54 üyesinin Başkan Joe Biden’a yolladıkları “Türkiye’ye baskı yap” mektubunu, Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Yücel ile Boğaziçi Üniversitesi eylemleri ile yeniden tartışılan “beyin göçü”nü, Medyascope muhabiri Şükran Şençekiçer ile Boğaziçi Üniversitesi’nde devam eden rektör protestolarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler