Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu toprağa verildi: “Eserleri, her zaman ‘biz’ bilinciyle aileler oluşturmaya devam edecek”

16 Şubat salı günü hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu İstanbul’da toprağa verildi. Cüceloğlu’nun Levent Afet Yolal Camii’nde yapılan cenaze töreni, iktidar ve muhalefetten de önemli isimleri bir araya getirdi. 

İktidar ve muhalefet bir arada

Cenaze törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Medyascope’a konuştu. Kaftancıoğlu, “Benim sadece bir iletişim psikoloğu değil, bilge olarak gördüğüm birisiydi” dedi. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ise Medyascope’a verdiği demeçte, “İnşallah eserleri okunmaya devam edecek, talebeleri aynı yoldan yürümeye devam edecek” diye konuştu.

“Doğan Cüceloğlu, hepimizin kalbini fethetmiş birisi”

Cüceloğlu’nun cenaze törenine katılan bir hayranı, “Doğan Cüceloğlu, hepimizin kalbini fethetmiş birisi. Bizim çocuklarımızı yetiştirmemizde en büyük etken” dedi. Cüceloğlu’nun başka bir seveni de “Eserleri ile hep var olacak, eserleri, yine ‘biz’ bilinciyle aileler oluşturmaya devam edecek” dedi. 

83 yaşında hayata veda eden Cüceloğlu, cenaze töreninin ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.