Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçili “Özgür İktisat”tan “Halkın Ekonomisi” dersleri

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğrencilerinin kurduğu “Özgür İktisat” topluluğu, “Halkın Ekonomisi” adını verdikleri bir ders dizisi başlatıyor. 4 Mart 2021’den itibaren 12 hafta boyunca perşembe günleri uzaktan yapılacak dersleri, Boğaziçi Üniversitesi’nin yanı sıra ODTÜ, Bilkent, Kadir Has üniversiteleri ile Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden öğretim üyeleri verecek. Öğrenciler kurdukları topluluğu ve amaçlarını, bölüm başkanları Prof. Dr. Ünal Zenginobuz ile bölüm hocaları Prof. Dr. Begüm Özkaynak da Boğaziçi Üniversitesi ile ülke ekonomisinde neler olup bittiğini, Medyascope yayınında anlattılar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.