Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Almanya, Fransa, Hollanda, Yunanistan, İtalya’da salgınla mücadele ve AstraZeneca olayı – Sinem Özdemir, Pınar Kılavuz, Didem Yerli, Evren Dede ve Murat Çınar ile söyleşi

Koronavirüs salgını, Türkiye’de olduğu gibi Avrupa ülkelerinde de etkisini tekrar artırdı. Birçok ülke yeni tedbirlere yönelme kararı alırken, Avrupa’nın gündeminde Oxford-AstraZeneca aşısının kullanımının askıya alınması var. Medyascope özel yayınında, Fransa, İtalya, Almanya, Hollanda ve Yunanistan’daki son durumu, Sorbonne Üniversitesi Öğretim Görevlisi sosyolog Pınar Kılavuz, Leiden Üniversitesi doktora araştırmacısı Didem Yerli ve gazeteciler Murat Çınar, Sinem Özdemir, Evren Dede ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.