Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hastaneye yatış için sıra beklerken hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar’ın Sevgi Yolu’ndaki tezgahı artık boş: “Aslı’yı hastalık değil, kapitalizm öldürdü”

İzmir-Konak’ta bulunan ve renkli tezgâhlarıyla tanınan Sevgi Yolu’nda bir takı tezgâhı işleten Aslı Özkısırlar ve ailesinin hastaneye yatış için yatak bulma çabaları sonuç vermedi. Nadir görülen romatizmal sendromu bulunan Aslı, bu sabah (2 Nisan) hayatını kaybetti. Aslı Tezgâh Lobisi adlı Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla tanınan Aslı, 20 gündür Twitter hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenerek hastaneye yatmak için boş yatak beklediğini belirtiyordu. Aslı’nın takı tezgâhını ziyaret ettik ve arkadaşı İlknur ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.