Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nikon, yılın sörf fotoğrafı ve videosu finalistleri açıklandı

Nikon Avustralya ve Surfing Avustralya tarafından ortaklaşa düzenlenen Nikon Yılın Sörf Fotoğrafı ve Yılın Videosu kategorilerinin finalistleri açıklandı.

Surfing Avustralia ile ortaklaşa düzenlenen yarışmada başvurular, yedi kez Dünya Sörf Şampiyonu olan Nikon Marka Elçisi Stephanie Gilmore da dahil olmak üzere sörf endüstrisinin önde gelen 13 isminden oluşan bir ekip tarafından incelendi.

Nikon Avustralya Pazarlama Genel Müdürü John Young, “Avustralya sörf fotoğrafçılarının ve kameramanlarının inanılmaz yeteneklerini ve tutkularını Surfing Australia ile ortaklaşa kutlamaktan gurur duyuyoruz. En iyi sörf fotoğrafçıları ve kameramanların yakaladığı hikayeleri böylesine yüksek bir yaratıcılıkla görmeye devam etmek hayranlık uyandırdı. Tüm finalistleri tebrik ediyoruz” dedi. 

Surfing Australia CEO’su Chris Mater de “Her yıl, Avustralya sörf topluluğunun olağanüstü başarılarını ve aksiyonu yakalayan merceğin arkasındaki yetenekleri takdir ettiğimiz bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Her yıl bu anı dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Yenilik ve yaratıcılık, dramatik etki ve duyusal etki, benzersizlik, panelin bileşimi gibi alt başlıklarda fotoğrafların değerlendirildiği ve Nikon Sörf Fotoğrafı ve Yılın Videosu ödülü sahiplerinin 5 Mayıs’ta açıklanacağı belirtildi. Her iki kategorinin de galibi yeni bir Nikon Z 6II ve NIKKOR Z 24-70 f/4 S objektifinin sahibi olacak. 

Nikon Yılın Sörf Videosu finalistleri, Spencer Frost- “Dünyanın Köşesi”, Tom Jennings- “Spirit”, Andrew Kaineder- “Suda” olarak açıklandı. 

Yılın Nikon Sörf Fotoğrafı kategorisi finalistlerinin isimleri ise şöyle: Lucas Martin, Piotr Parzybok, Jordan Godley, Eden Pogonoski, Travis Johnson, Alex Van Kampen, Russell Ord, Tom Pearsall, Scott Harrison, Jack Ogrady, Warren Keelan, Mark Onorati, Gergo Rugli, Stu Gibson, Eddy Dallimore, Peter Jovic, Simon Connolly.

Piotr Parzybok
Russell Ord
Stu Gibson
Jack Ogrady
Lucas Martin

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.