Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hindistan’da salgın yönetimi – Madhuvanhti Srinivasan: “Hindistan erken normalleşmeye başladı ve Başbakan Modi salgına rağmen kongreler yaptı, seçim yapılan eyaletlerde vaka sayıları rekor kırıyor”

Hindistan iki haftadır, günlük koronavirüs vaka ve ölüm sayılarında rekor üzerine rekor kırıyor. Pazartesi günü (10 Mayıs) günlük vaka sayısı 329 bin 517 olarak açıklanırken 3 bin 879 kişi hayatını kaybetti. Böylece 1,5 milyar nüfuslu Hindistan’da hastalığa yakalananların sayısı 22 milyon 992 bin 517 oldu. Başkent Yeni Delhi olmak üzere eyaletlerde yaşanan son durumu, Başbakan Narendra Modi’nin politikalarını ve aşı üretim sürecini Hindistan’da yaşayan Madhuvanhti Srinivasan ile konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.