Alper Kaliber ile Avrupa Günlüğü (28): Belarus’un hava korsanlığına Batı’dan gelen tepkiler ve Türkiye’nin NATO açıklaması

Uluslararası ilişkiler uzmanı Alper Kaliber, Avrupa Günlüğü’nde bu hafta Belarus’un muhalif gazeteci Roman Protaseviç’i tutuklamak için bir yolcu uçağını inişe zorlamasına gelen tepkileri, İrlanda Parlamentosu’nun İsrail yerleşimleri hakkındaki “ilhak” kararını, bir Hollanda mahkemesinden petrol şirketi Shell aleyhine çıkan kararı ve koronavirüsün kökeni tartışmalarını ele aldı.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.