Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye kabine toplantısından çıkacak karara kilitlendi – Restoran esnafı açılma istiyor: “Aylardır kiramızı ödeyemiyoruz, müşteriler ayakta yemekten bunaldı”

29 Nisan’da başlayan ve 17 Mayıs’ta sona eren tam kapanmanın ardından başlayan kademeli normalleşme sürecinin ilk aşaması bu gece sona eriyor. Yarın (1 Haziran) itibarıyla yeni normalleşme kuralları uygulanmaya başlayacak. Herkesin merakla beklediği o kararları AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam, kabine toplantısı sonrasında açıklayacak. Yeni kararları en çok merak eden kesim şüphesiz ki haftalardır mekanlarında müşteri ağırlayamayan kafe-restoran esnafı. Medyascope muhabiri Zeynep Timurlenk Pozut, İstanbul – Kadıköy’de esnafa kabine toplantısından beklentilerini sordu. Esnaf, bir an önce açılma istiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.