Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Marmara Denizi yüzeyinde müsilaj temizliği – Dr. Baran Bozoğlu: “Şu anki çalışma koku ve bakterileri azaltmak için yapılıyor ama kökten çözüme ihtiyaç var”

Marmara Denizi’ni istila eden müsilaj ile mücadele sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açıkladığı eylem planının ardından su yüzeyinde biriken müsilaj tabakası için de harekete geçildi ve deniz temizliği seferberliği başlatıldı. Marmara Denizi’ne kıyısı olan tüm şehirlerde müsilaj su yüzeyinden çeşitli yöntemlerle temizleniyor. Peki bu yöntemler neler? Temizlik nasıl yapılmalı ve bu temizlik çözüm olacak mı? İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Başkanı ve Çevre Mühendisi Dr. Baran Bozoğlu bu soruları Medyascope’ta yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler