Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Refah İçin Hukuk (17): Hukuk güvenliğinde siyaset

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) İzmir il başkanlığı, 17 Haziran 2021 Perşembe günü saldırıya uğradı. Saldırgan Onur Gencer, o sırada içerde bulunan parti çalışanı Deniz Poyraz’ı tabanca ile vurarak öldürdü. Bu saldırıdan dört gün sonra da Anayasa Mahkemesi, daha önce reddettiği Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı’nın HDP’nin kapatılması talebini içeren iddianamesini kabul etti. Refah İçin Hukuk programının 17. yayınında, Daha İyi Yargı Derneği Başkanı Av. Mehmet Gün, siyasetin ve siyasetçinin hukuk güvenliği olmadan neler olabileceğini değerlendirdi, hukuk güvenliğinin nasıl sağlanabileceğini anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.