Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’ın Kanal İstanbul inadı: Söke söke kim alır, ne alır? – CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ile söyleşi

AKP Genel Başkanı ve 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Kanal İstanbul”u inşa etmekte ısrarlı. Millet İttifakı’nı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener olası yatırımcılara seslenip “Girmeyin bu işe iktidara geldiğimizde paranızı ödemeyiz” deyince de “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar” karşılığını verdi. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Söke söke kim alır, ne alır? Sedat Pişirici’nin yönelttiği bu soruları CHP Genel Sekreteri, ekonomist Doç Dr. Selin Sayek Böke ile İYİ Parti TBMM Grup Başkanı, ekonomist Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.