Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mülkiyeliler Birliği seçimini “Yetiştik Çünkü Biz” ekibi kazandı

Mülkiyeliler Birliği Olağan 47. Genel Kurulu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde düzenlendi. Seçimi yeniden “Yetiştik Çünkü Biz” ekibi kazandı.

Mülkiyeliler Birliği 47. Olağan Genel Kurulu, 3 Temmuz’da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde yapıldı. Tek listenin oylandığı genel kurulun divan başkanlığına yazar Şeyhmus Diken seçildi. Birinci başkan olarak İlker Akçasoy’un ve ikinci başkan olarak da Pınar Ecevitoğlu’nun yer aldığı Yetiştik Çünkü Biz (YÇB) grubu, 246 oyun 235’ini alarak bir dönem daha görev yapma hakkı kazandı.

Yeni yönetim kurulu üyeleri, İlker Akçasoy, Pınar Ecevitoğlu, Mehmet Ali Yılmaz, Suzan Tuncer, Deniz Gürsoy, Övünç Güneş ve Seray Kumlu oldu.

2020’nin Mart ayında yapılması planlanan genel kurul, salgın kapsamında alınan önlemler nedeniyle ertelenmişti. Yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde görev paylaşımını yapacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.