Murat Yetkin yazdı: Bahçeli, AK Parti’yle “aramızda çatlak yok” diyor ama

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’ta yaymnlanan yazısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile MHP arasında “çatlak olmadığını” söylemesini ele aldı.

Bahçeli’nin “israf”, suç örgütü Sedat Peker’in iddiaları ve Doğu Türkistan’daki Uygurlar konularında, “Çatlak yok” derken bir kere daha düşünmesi gerektiğini belirten Yetkin, “Anketlerde MHP oy tabanındaki erimenin devam ettiğinin görülmesi AK Partiyle arasında özellikle parasal konularda biraz ‘çatlak’ olsa fena olmayacağını gösteriyor sanki” diye yazdı.

Murat Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.