Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta başlıyor: Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex’e konuk olacak

ING Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) ikinci haftada, yarın (2 Ekim) ve 3 Ekim Pazar günü dörder maç oynanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasındaki en iyi 10 hareket:

https://twitter.com/basketsuperligi/status/1442542263003856901

Madrid’den dönen Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex deplasmanında

Turkish Airlines EuroLeague’in ilk haftasında Real Madrid deplasmanında mağlup olan Anadolu Efes, 2 Ekim Cumartesi saat 15.30’da Akatlar Spor ve Kültür Merkezi’nde Beşiktaş Icrypex’e konuk oluyor.

Beşiktaş hafta içinde kıtalararası ilgi uyandıran bir transfere imza attı. Siyah-beyazlı ekip, NBA’de 305 maça çıkmış olan 26 yaşındaki Rondae Hollis-Jefferson’ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Yarın basketbolseverleri çekişmeli maçlar bekliyor. Haftanın açılış karşılaşmasında ilk haftadan galibiyetle ayrılan iki takım, Pınar Karşıyaka ile Bahçeşehir Koleji, İzmir’de kozlarını paylaşacak. BSL’de ilk haftanın en değerli oyuncusu, Bahçeşehir Koleji’nden Ben Bentil olmuştu. 

Karşıyaka hafta içinde, daha önce ülkemizde Bornova Belediyesi, Türk Telekom, Büyükçekmece ve Beşiktaş formaları da giymiş olan, Olimpia Milan’dan ayrılan tecrübeli oyuncu Michael Roll’u kadrosuna kattığını açıkladı.

20.15’te ise sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray NEF, Darüşşafaka’yı konuk edecek. 18.00’de Bursa-Tofaş Spor Salonu’nda Tofaş – Büyükçekmece Basketbol karşılaşması oynanacak. Günün ilk iki karşılaşması Tivibu Spor’un yanı sıra TRT Spor Yıldız ekranlarından da izlenebilecek.

Pazar günü Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkim Spor’u ağırlayacak

Bugün (1 Ekim) Kızılyıldız’ı ağırladığı maçla EuroLeague sezonunu açan Fenerbahçe Beko, 3 Ekim Pazar günü saat 20.15’te ilk haftanın en farklı mağlubiyetini alan Aliağa Petkim Spor’u konuk edecek.

Ligin iki yeni ekibinin sahaya çıkacağı günün açılış karşılaşmasında (13.00) hafta içinde İlkan Karaman’ı kadrosuna katan Semt77 Yalovaspor evinde, Gaziantep Basketbol ile mücadele edecek. Saat 15.30’da HDI Sigorta Afyon Belediye evinde, Türk Telekom ile karşılaşacak.

İlk haftanın heyecanlı maçlarından birinden galibiyetle ayrılan Frutti Extra Bursaspor, 18.00’de Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ne konuk olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk haftanın sonuçları ve oluşan puan durumu:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.