Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Siyasetçi Altan Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kürt sorunu yoktur” sözünü değerlendirdi: “Bana göre AKP, HDP ve Kürtler’e kapıyı kapattı, milliyetçilere döndü”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kürt sorunu yoktur, çözdük, bitti” sözlerini değerlendiren siyasetçi Altan Tan, üç senaryodan söz edildiğini ama kendisine göre Erdoğan’ın HDP ve Kürtler’e kapıyı kapattığını, diğer partilerdeki milliyetçi oylara yöneldiğini söyledi. Tan, Osman Kavala’nın serbest bırakılması çağrısında bulunan 10 büyükelçi için ise “İki taraf da doğru yapmıyor. AKP’nin gittiği yol yol değil. Avrupa ve Amerika da demokrasi ve hukuk için değil, menfaatleri için bunları yapıyor. Erdoğan, bu büyükelçileri göndermez ise siyaseten eksi puan alır” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gezileri ve verdiği mesajlar için ise Altan Tan, “İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na rağmen cumhurbaşkanı adayı olduğunu ilan etti. CHP içinde destek bulmadı ama yine de ‘Adayım’ diyor” değerlendirmesinde bulundu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.