Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UFC’de tarihi nakavt: Marlon Vera, Frankie Edgar’ın çenesini kırdı

New York’ta bulunan Madison Square Garden, UFC 268 gecesine ev sahipliği yaptı. MMA’in (Karma Dövüş Sanatları) en güçlü isimleri, bu gecede sahne aldı. Horoz sıkletin en önemli maçında ise Ekvadorlu Marlon Vera ile Amerikalı Frankie Edgar karşı karşıya geldi. Vera, geçmişte UFC hafif sıklet şampiyonluğu bulunan rakibini son rauntta akıl almaz bir ön tekme ile nakavt etmeyi başardı. 

Marlon Vera, Frankie Edgar’ın çenesini kırdı

UFC 268 gecesi, New York’ta bulunan Madison Square Garden’da nefes kesen maçlara sahne oldu. MMA’in (Karma Dövüş Sanatları) önde gelen isimleri, bu gecede boy gösterdi. Horoz sıkletin merakla beklenen karşılaşmasında Ekvadorlu Marlon Vera ile Amerikalı Frankie Edgar, kozlarını paylaştı. Üç raunt üzerinden oynanan müsabaka, çok trajik bir son ile bitti.

Marlon Vera, geçmişte eski UFC hafif sıklet şampiyonu rakibini bitime 70 saniye kala akıl almaz bir tekme ile nakavt etmeyi başardı. Vera’nın nakavt ile sonuçlanan ön tekmesi, Edgar’ın çenesini kırdı. Ekvadorlu Vera, böylelikle kariyerindeki 25. UFC maçında 18. galibiyetini almış oldu. Vera, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ”Bu nakavt, kariyerimde başıma gelen en güzel şey’‘ dedi. 

Marlon Vera, Frankie Edgar’ı nakavt ettiği anlar:

Marlon Vera’dan yediği tekme anında Frankie Edgar’ın yüzü:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.