Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziya Bandırmalıoğlu cinayetinde bir kişi tutuklandı

Susurluk davası hükümlüsü eski Özel Harekât polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve Şahin Aslan’ın öldürüldüğü silahlı çatışmaya ilişkin yürütülen soruşturmada bir kişi tutuklandı.

İstanbul-Kadıköy’de 20 Aralık’ta bir restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski Özel Harekât polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve emekli polis Şahin Aslan öldürülmüş, dört kişi de yaralanmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan sekiz şüpheliden dördünün hastanedeki tedavisi devam ederken, diğer dört şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Şüphelilerden biri savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından serbest kalırken, iki şüpheli adli kontrol, bir şüpheli ise  tutuklama talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi.

Hâkimlik, bir şüphelinin tutuklanmasına karar verirken şüphelilerden ikisini adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.