Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP’li Karahocagil’den Enes Kara açıklaması: “Dış güçlerin oyunu”

AKP Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, yaşamına son veren üniversite öğrencisi Enes Kara ile ilgili, “Bunu cemaatlere mal etmek de doğru değil. Tek amaç, ‘Müslümanlara nasıl vururuz?’’ hesabı. Dış güçlerin ülke içerisindeki oyunları” dedi.

AKP Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yaşamına son veren üniversite öğrencisi Enes Kara’ya dair açıklamada bulunan AKP’li Karahocagil, “Gerçekten böyle baskılar tabii ki doğru değil. Yani kabul etmemiz de mümkün değil. Tabii bunu cemaatlere mal etmek de doğru değil. Cemaatlerden bir tane oluyorsa diğer türlü ailelerden onlarca oluyor. Kumar oynayan, içkici bir aileden onlarca oluyor. Onlar hiç gündeme gelmiyor ama burada Enes Kara üzerinden cemaatlere, Müslümanlar’a vurma gayreti içerisinde. Tek amaç, ‘Müslümanlara nasıl vururuz?’un hesabı. Biz, bunu, gençlerimize ‘dış güçler’ deyince de biraz zorlarına gidiyor ama bu bir gerçek. Dış güçlerin ülke içerisinde oyunları” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.