Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında Faysal Söylemez’in de aralarında bulunduğu üç kişi gözaltına alındı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve koruma şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında üç kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin Mustafa Söylemez’in kardeşi Faysal Söylemez olduğu öğrenildi.

Kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve koruma şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltılar devam ediyor. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, KKTC Polis Genel Müdürlüğü ile yürüttüğü ortak operasyon sonucunda 9 Şubat’ta İstanbul’da üç kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu.

Gözaltına alınanların “Söylemez Kardeşler” olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve iki koruması olduğu ortaya çıkmıştı.

Kardeşi de gözaltına alındı

Soruşturma kapsamında üç kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden birinin Mustafa Söylemez’in kardeşi Faysal Söylemez olduğu öğrenildi.

9 Şubat’ta gözaltına alınan Mustafa Söylemez ve iki şüphelinin ise yarın (14 Şubat) adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.