Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Flash TV’ye kayyum atandı

İki yıl aradan sonra Ekim 2021’de yeniden yayına başlayan, Türkiye’nin ikinci özel televizyon kanalı Flash TV’ye kayyum atandı.


Türkiye’nin ikinci özel televizyon kanalı olan ve 1992’de yayına başlayan Flash TV, 1 Mart 2019’da yayınlarına ara verdi. Ekim 2021’de yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV’de kanalın sahipleri Ömer Ziya Göktuğ ve Mehmet Emin Göktuğ arasında patronluk krizi yaşandı ve bu durum yargıya taşındı.

Kanalı yeniden yayına başlatan Ömer Ziya Göktuğ’un geçen ocak ayında yaşamını yitirmesinin ardından yeni bir yönetim kurulu oluşturulamadı.

Mehmet Emin Göktuğ, yazılı bir açıklama yaparak kanalın kayyum tarafından yönetileceğini duyurdu.

Göktuğ’un açıklaması şöyle: “Ömer Ziya Göktuğ ve ölümünden sonra şimdiki varisleri olan aile üyeleri ile devam eden dava, şikayet süreçleri sebebiyle şirketin genel kurulunun toplanıp, bir yönetim kurulu teşekkül etmesi mümkün görünmediğinden bugünkü mevcut duruma gelinmiştir. Sonuç olarak hukuki ihtilaflar ile oluşan yönetimsizlik karmaşası sebebiyle, 1992 yılında kurduğum ve yüzde 50 hissedarı olduğum 11.10. 2021 tarihinde yeniden yayına başlamasına kadar sadece kendi özkaynaklarıyla bağımsız kalmış olan Flash TV bundan böyle kayyum tarafından yönetilecektir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.