Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti yönetiminde değişiklik: Yavuz Ağıralioğlu Başkanlık Divanı’ndan çıkarıldı

İYİ Parti Başkanlık Divanı’nda değişikliğe gidildi. Bir dönem parti sözcüsü olarak görev yapan ve Başkanlık Divanı’nda “Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı” görevini yürüten İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni listeye alınmadı. 

Yavuz Ağıralioğlu’nun yerine bu göreve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Rıdvan Uz getirildi. İYİ Parti Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Ankara Milletvekili Koray Aydın ise Siyasi İşler Başkanı oldu. Aydın’ın eski görevi olan Teşkilat ve Gençlik Politikaları ise doğrudan Akşener’e bağlandı.

Doğa ve Çevre Politikaları ile Siyaset Akademisi Başkanlığı da genel başkanlığa bağlanarak Başkanlık Divanı’ndan çıkarıldı. Partide Eğitim Politikaları Başkanı olarak görev yapan Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Seçim İşleri Başkanı oldu. Sunat’ın altı muhalefet partisi arasında seçim güvenliği için kurulacak çalışma grubunda yer alması bekleniyor. İYİ Parti’nin yeni Başkanlık Divanı şu isimlerden oluştu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.