Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Naci İnci, Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanlığına vekaleten kendisini atadı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan duyuruya göre Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran, fakültenin kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından “sağlık sorunları” gerekçesiyle görevinden ayrıldı. Rektör Naci İnci, yeni dekan ataması yapılana kadar dekanlığa vekaleten kendisini atadı.

Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran, görevinden ayrıldı.

Rektörlükten yapılan duyuruda, Kuran’ın fakültenin kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından “sağlık sorunları” gerekçesiyle kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı belirtildi.

Duyuruda, “Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne asaleten yeni dekan ataması yapılana kadar Rektör Prof. Dr. Naci İnci vekalet edecektir” denildi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektörlüğü döneminde kurulan Hukuk Fakültesi tartışmalara neden olmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.