Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Sezonun ikinci hafta maçlarında öne çıkanlar – Hayal kırıklığı yaratan kaleciler, Leipzig ile Wolfsburg’un problemleri ve niceleri

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonunun ikinci haftası geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, ikinci hafta maçlarını, kalecilerin maç sonuçlarına katkısını, Leipzig’deki dağınık oyun ve disiplinsiz tavırları, Dortmund’un son 15 dakikada çevirdiği Freiburg maçını, Augsburg’un Bayer Leverkusen karşısındaki sürpriz galibiyetini ve Timo Werner’in Bundesliga’ya golle dönüşünü konuştu.

Program Detayı:

– Haftanın önemli maçlarının değerlendirilmesi

– Sonuçlara etki eden kaleci hataları

– Leipzig ve Wolfsburg’daki saha içi problemleri

– Mane ile birlikte Bayern Münih’te artan hücum çeşitliliği

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.