Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (297) – Okullar açılıyor: Eğitim nasıl daha kapsayıcı olabilir?

Programda bu hafta, okullar açılırken, farklılıklarla birlikte eşit bir yaşam için “kapsayıcı eğitim”e odaklanıyoruz. Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci, konukları İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Kenan Çayır ve Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serkan Çelik ile hakkaniyetli bir toplumda eğitimin önemine dikkat çekerek, ayrımcılıkla mücadele için kapsayıcı eğitimi tüm boyutları ile ele alıyor. Program konukları; ders kitaplarından öğretmenlere, velilerden idarecilere özellikle en kırılgan gruplar için okul iklimini kapsayıcı kılabilmeyi, yaptıkları araştırmaların bulguları ile tartışıyorlar.    

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.