Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener İmamoğlu’nu ziyaret etti, vatandaşlar “Yavaş aday olsun” dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’deki makam odasında ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretine başlayan Meral Akşener, Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy’de esnafın sorunlarını dinledi.

Haber: Ali Deniz Çakır & Ali Macit

İYİ Parti lideri Meral Akşener İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ilk kez makamında ziyaret etti. Akşener, İBB binasının önünde zabıta mangası eşliğinde karşılandı. Daha sonra Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu yarım saati aşan basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye İYİ Parti’nin üst yetkilileri de katıldı. Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Akşener, ‘’Çok görüştük kendisiyle çeşitli vesilelerle. Ziyaret ettik, makamında kahvesini içtik. Özellikle kahve içtik, ‘Çünkü bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır’ dedik’’ diye konuştu.

‘’Halk olarak Mansur Yavaş’ın aday olmasını istiyoruz’’

Meral Akşener Eyüpsultan’da Mehter Marşı eşliğinde karşılandı. Bölgedeki bir vatandaş Meral Akşener’e adaylık konusunu sordu. Meral Akşener’e seslenen bir vatandaş Mansur Yavaş’ın aday olmasını istediğini Akşener’e şu sözlerle iletti:

‘’Başbakanımız sizsiniz. Biz halk olarak Mansur Yavaş’ın aday olmasını istiyoruz. Başkanım size yalvarıyorum lütfen kazanamayacak adayı kabul etmeyin. Sakın bir daha bizi bu kuyunun içine atmayın. Umudumuz sizsiniz, size yalvarıyorum.’’

Bahçelievler’de iki vatandaş ‘’Erdoğan’’ sloganın attı

Eyüpsultan’daki esnaf ziyaretinin ardından Bahçelievler’e giden İYİ Parti lideri büyük ilgiyle karşılandı. Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın insanların önüne geçip ‘’Erdoğan’’ diye slogan atmasıyla beraber ortam gerildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğini belirten vatandaş İYİ Parti’nin de yer aldığı altılı masaya ‘’terör masası’’ dedi. Olay yerinde bulunan bazı İYİ Parti’li seçmenler iki vatandaşa sert tepki gösterirken bazı seçmenler ise ‘’Başbakan Akşener’’ sloganı atarak karşılık verdi. Erdoğan lehine slogan atan iki vatandaş polisin gelmesiyle alandan ayrıldı.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.