Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstek şarkı cinayeti | Müzisyen Onur Şener’i öldüren zanlıların 15 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı

Ankara-Çayyolu’nda bir eğlence mekanında istedikleri şarkıyı bilmediği gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından müzisyen Onur Şener’i öldüren zanlıların, 15 yıl önce müzik yaparken çektiği görüntüler ortaya çıktı. Zanlı Semih S. ve Ali G.’nin saz ve gitar çaldıkları görüldü. 

Ankara-Çayyolu’nda bir eğlence mekanında, kamu görevlisi olan üç zanlı istedikleri şarkıyı bilmediği gerekçesiyle dün gece (2 Ekim) çıkan tartışmanın ardından müzisyen Onur Şener’i öldürdü. Olayda, zanlıların eğlence mekanının kapanmasını beklediği ve Şener’e saldırdığı belirtildi. Müzisyen Onur Şener’i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan zanlılar Semih S. ve Ali G.’nin 15 yıl önce müzik yaparken çektiği görüntüler ortaya çıktı. 

Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş olan Ali G. ile Türk Uzay Sanayii A.Ş.’de (TAI) mühendis olarak çalışan Semih S.’nin 15 yıl önce YouTube’a yükledikleri videoda, saz ve gitar çaldıkları görülüyor. 

Olayın görgü tanıkları, verdikleri ifadelerde zanlıların eğlence mekanına ilk kez geldiğini, Şener ile tartıştıktan sonra eğlence mekanının dışına çıkarıldıklarını ve tartışmanın istek şarkı sebebiyle başladığını söylemişti. Müzisyen Onur Şener’in ise sahnesinin ardından birkaç müşteriyi yolcu ettiği sırada bu kişilerin saldırısına maruz kaldığı kaydedildi.

Cinayetin ardından başlatılan soruşturmada, ifadelerini veren Ali G. ve Semih S., Onur Şener’i İlker K.’nın öldürdüğünü öne sürmüştü. Mahkeme, üç zanlının da tutuklanmasına karar verdi. Müzisyen Onur Şener, bugün (3 Ekim) Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.