Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstiklal Caddesi’nde patlama | Demirtaş: “Sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür”

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bugün (13 Kasım) İstanbul-Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Demirtaş “Sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür” dedi.

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bugün (13 Kasım) İstanbul-Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve altı kişini hayatını kaybedip, 81 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Demirtaş yaptığı açıklama şöyle dedi:

“Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz. İstiklâl Caddesi’nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Okuyun: İstiklal Caddesi’nde patlama | Görgü tanığı Medyascope’a anlattı

Okuyun: İstiklal Caddesi’nde patlama | HDP: “Derin acı ve üzüntü duyuyoruz”

Okuyun: İstiklal Caddesi’ndeki patlamaya ilişkin siyasetçilerden tepkiler

Okuyun: İstiklal Caddesi’nde patlama: 6 kişi yaşamını yitirdi, 81 yaralı | Erdoğan: “Terör kokusu var”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.