Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Dünya Kupası özel yayın | Japonya Milli Takımı’ndaki Bundesliga oyuncuları – Jude Bellingham’ın İngiltere üzerindeki etkisi

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonu araya girdi ve Dünya Kupası heyecanı başladı. Medyascope Spor’un yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, Dünya Kupası için başladıkları özel serinin ikinci bölümünde 2022 Dünya Kupası’ndaki Japonya’nın Bundesliga oyuncularını, Jude Bellingham’ın İngiltere üzerindeki etkisini, kupanın en iyi savunma oyuncularından biri olarak gözüken Gvardiol’ün yükselişini, sadece yedi dakika forma şansı bulabilen Reyna’nın durumunu, Danimarka’da istediği ortamı bulmaya çalışan Lindstrom’ü konuştu.

Program Detayı:

– Dünya Kupası’nda oynayan Bundesliga oyuncuları

– Form durumu iyi olsa bile forma giymeyen oyuncular

– Almanya’nın Kosta Rika karşısındaki şansı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.