Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erenköy Cemaati’nden “BİM krizi” hakkında açıklama: “Art niyetlilerin ıslahı için dua ettiğimizi arz ederiz”

Kamuoyunda bir süredir devam eden BİM krizi hakkında şirketin kurucularından ve Nakşibendi tarikatının Erenköy Cemaati’nde büyük ağırlığı olan Osman Nuri Topbaş, yazılı bir açıklama yaptı. Topbaş açıklamasında tartışmaların bir an önce bitmesini umduğunu belirterek, “Art niyetlilerin ıslahı için dua ettiğimizi saygılarımızla arz ederiz” dedi.

İktidarın zincir marketleri hedef almasıyla başlayan ve giderek büyüyen “BİM krizi” hakkında şirketin kurucularından ve Erenköy Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Osman Nuri Topbaş, bir açıklama yayımladı.

Konu hakkında kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini ve aktif ticaret hayatını 30 yıl önce noktaladığını belirten Topbaş şunları söyledi:

“Kamuoyunun art niyetli polemiklerle meşgul edilmesi, şahsım, ailem ve camiamız adına üzüntü vericidir. Bu tartışmaların bir an evvel nihayete ermesi ve art niyetlilerin ıslahı için dua ettiğimizi saygılarımızla arz ederiz.”

Açıklamanın tamamı şöyle:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.