Ağır Ekonomi (194): Çeşitli boyutlarıyla Türkiye’de “kır” sorunu

Türkiye’de köylülüğün özgül ağırlığı nasıl tarif edilir? Kentleşme, kentte yaşam bunu nasıl etkiliyor? Seçim ekonomisi hamleleri ile Türkiye’de kır sorununu birlikte konuşmak ne anlama geliyor?

Prof. Dr. Haluk Levent ve Prof. Dr. Öner Günçavdı, Ağır Ekonomi’de bu hafta seçime giderken iktidarın seçim ekonomisi hamlelerinden hareketle, farklı boyutlarıyla Türkiye’de kırsal alanlardaki sorunları ve bunun Türkiye siyasetine etkilerini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.