Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (319): Sürdürülebilir kalkınma amaçlarının yerelleşmesi

Şehir Hepimizin’de bu hafta, Marmara Belediyeler Birliğinin (MBB), bünyesindeki belediyelerin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına (SKA) yönelik farkındalıklarını ve bu amaçları kurumsal yapılanmalarına ve çalışmalarına ne derece entegre ettiklerini ortaya koymak amacıyla gerçekleştirdiği çalışma konuşuluyor.

MBB Dış İlişkiler ve Projeler Kıdemli Uzmanı ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Elçisi Özge Sivrikaya ve Yönetim Danışmanı Dr. Emre Kanaat’ın konuk olduğu programın ilk bölümü 106 belediyenin katıldığı anketten, ikinci bölümü ise belediyelerin, SKA’ları besleyecek ve kendi bölgelerindeki bir probleme ve/veya problemlere çözüm olarak geliştirdikleri iyi uygulamalardan oluşuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.