Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (325) | Bağımsız bir sanat inisiyatifi: PASAJ

Şehir Hepimizin programında bu hafta, küratör ve kültür girişimcisi Zeynep Okyay ile sanatçı, küratör ve kültür çalışanlarından oluşan bir sanat inisiyatifi olan PASAJ üzerine konuştuk.

Çağdaş sanat alanında çeşitli etkinlikler (sergiler, performanslar, atölye çalışmaları, konuşmalar) için kullanılan bir proje alanı ve konuk sanatçı programları yürüten PASAJ, bugüne kadar birçok sanat faaliyetinin hayata geçmesini sağladı. 2010’dan bugüne İstanbul’da beş farklı mekân değiştiren PASAJ, her seferinde bulunduğu mahallenin yerel unsurlarıyla bağ kurmasıyla ön plana çıktı. Zeynep Okyay ile sohbetimizde PASAJ’ın hikâyesini, şimdilerde Çemberlitaş’taki tarihi Barın Han’da yer alan inisiyatifi ve yakın dönem projelerini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.