Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dördüncü Yol (157): Son dört haftaya girerken iktidar ve muhalefetin seçim kampanyaları

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden biri olarak görülen 14 Mayıs 2023 seçimlerine 28 gün kaldı. Siyasi partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti. Cumhurbaşkanı adayları AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan seçim kampanyalarına başladı.

Dördüncü Yol’un bu haftaki yayınında Edgar Şar, konukları Sezin Öney, Anıl Kemal Aktaş ve Gürkan Çakıroğlu’yla iktidar ve muhalefet açısından seçim gündemini yorumluyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.