Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyunuzu İsteyenler Anlatıyor | CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Özcan Baripoğlu: “İktidara yürüyen bir parti olarak sol seçmenin oyuna da talibiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Baripoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde İstanbul 1. bölgede 13. sırada milletvekili adayı olarak yarışıyor. Aday listesinin üst sıralasında Millet İttifakı’nın diğer beş partisinden altı kişinin yer alıyor olmasının bir miktar kırgınlık yarattığını gizlemeyen Baripoğlu, ancak CHP’nin cumhuriyetin ikinci yüzyılında yine kurucu parti kimliği ile iktidara talip olduğunun altını çizdi. “Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhuriyeti kurarkenki refleksleri ile bugünkü refleksleri aynı” diyen Baripoğlu, geçmişte baraj sorununu aşsın diyerek HDP’ye oy vermiş yahut listelerdeki “sağcı” isimler nedeniyle tereddüt yaşamakta olan CHP’nin solcu seçmenini de “eve dönmeye” çağırdı.

Çalışan sağlığı üzerine uzmanlaşmış bir hekim olan Baripoğlu ile Millet İttifakı’nın sağlık alanındaki vaatlerini de konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler