Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (331) | Deprem hattında bir sanatçı: Ateş Alpar

Şehir Hepimizin programının bu bölümünde, Mardin ve İstanbul’da yaşayan ve üreten kavramsal sanatçı Ateş Alpar ile konuşuyoruz. Eserlerinde göç, sınır, kimlik, doğa, toplumsal hareketler ve politika gibi konuları merkeze alarak video, performans, basılı medya ve fotoğraf başta olmak üzere geniş bir alanda üretim yapan Ateş Alpar, depremin ilk günlerinden itibaren öncesinde de yakından bildiği bir coğrafya olan Hatay’a gitti. Başta Hatay olmak üzere deprem bölgesini yakından takip eden Alpar ile bu süreçteki tecrübeleri, meselenin sanata, sanat anlayışına yansıması, politik ve toplumsal olanın kişisel olan ile nasıl kesişebildiği gibi konular üzerinde duruyoruz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.