Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyunuzu İsteyenler Anlatıyor | CHP Artvin milletvekili adayı Oğuz Kurdoğlu: “Yaşadığımız ekonomik ve ekolojik buhrandan çıkış doğa korumacı kalkınma politikalarıyla mümkün”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde CHP’nin Artvin milletvekili adayı olarak yarışan Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu, başta Artvin Cerattepe’deki maden karşıtı mücadele olmak üzere, ama Türkiye genelinde de Fırtına Vadisi’nden Kazdağları’na, Loç Vadisi’nden Şeker Kanyonu’na kadar doğa korumasında yerel halkla beraber mücadele etmiş bir akademisyen. Kurdoğlu ile Artvin özelinde ve Türkiye genelinde doğal kaynakların rant odaklı projelerle talan edilmesinin sonuçlarını ve sürdürülebilir kalkınma için çözüm önerilerini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.