Millet İttifakı liderleri seçim sonuçlarını değerlendirmek için CHP Genel Merkezi’nde toplandı

Seçimin ikinci turunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52,16 oy alarak yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Millet İttifakı liderleri, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi’ndeki toplantıda seçim sonuçları değerlendiriliyor.

Toplantının ardından bir açıklama yapılmayacağı belirtildi.

https://twitter.com/medyascope/status/1662905233511514112

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.