Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeni kabine toplandı & Meclis Başkanı kim olacak?

CHP’de yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ilk kez Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında saat 13’te gerçekleştirildi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK’nın ardından basın açıklaması yaptı.  “Kongreler sürecinin bugün başlatılmasına ve mevzuattaki asgari süreler dikkate alınarak hızla tamamlanmasına karar verdik.”  dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açıkladığı yeni kabine ilk toplantısını bugün yapacak. Toplantıda yeni dönemin yol haritası ele alınacak. Toplantı öncesi yeni kabine üyeleri ile Anıtkabir’i ziyareti gerçekleştirildi. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, “Aziz Atatürk, ikinci dönemde yeni kabine üyelerimizle huzurunuzdayız. Bugün kabinemizin ilk toplantısını yaparak Türkiye yüzyılının inşası hedefiyle süratle yola çıkıyoruz.” dedi.

Gülçin Karabağ’ın konukları deneyimli gazeteci Sedat Bozkurt, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ve Medyascope Muhabiri Cansu Timur.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.