Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (339): Hatay birlikte daha güçlü

Hatay için çalışan; Antakya Samandağ İskenderun İlçeleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Gönüllüleri Derneği (ASİ-DER), Antakya Vakfı, Hatay Kültür Koruma ve Yaşatma Derneği, Hatay Ortak Meselemiz Konseyi Sivil İnisiyatifi, Hatay’ı Yaşatacağız Platformu, Kadim Antakya Dostları Platformu (KADOP), 9 Temmuz Pazar günü İstanbul’da düzenledikleri basın toplantısında sorunlarını, acil taleplerini ve çözüm önerilerini paylaştılar. Programda, konuklarımız Murat Tenekecioğlu (KADOP) ve Tevfik Usluoğlu (ASİ-DER) ile, Hatay’ın beş aydır hala çözülemeyen sorunlarını, merkezi yönetim ve yerel yönetimlerden taleplerini konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.