Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Devlet Bahçeli, “final seçimim” diyen Erdoğan’a seslendi: “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın”

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Bu benim için bir filan, bu benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” dedi. Türkiye’de terör sorunu olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Türk ile Kürt, Alevi ile Sünni arasında uçurumlar oluşturmaya hizmet edenler hainlerin en hainidir” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda konuştu. Genel başkanlık seçiminde tek aday olarak yarışan Bahçeli, kurultayda yaptığı konuşmada “Bu benim için bir final” diyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a seslendi.

Bahçeli, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Bunun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” dedi.

“Türk milleti 14 gün sonra hesap soracak”

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki (CHP) para sayma görüntülerine değinen Bahçeli, “Ofislerde utanmadan balya balya para sayan CHP yönetimi ne yapsa beyhudedir. Zira demlenip PKK’yla kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir” diye konuştu.

Bahçeli konuşmasında muhalefete yüklenerek, “CHP içindeki kaos ve karmaşanın ülkemizin geneline yayılma ihtimali korkunçtur. Partilerini yönetemeyenlerin, birbirlerine hürmet beslemeyenlerin yerel yönetimlerde millete hizmet etmelerini düşünmek abestir” dedi.

“Kürt sorunu yoktur”

“Türkiye’nin bir Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır” diyen Bahçeli devam etti:

“Türk kökenli kardeşlerimizin sorunlarını konuşmak başka, yapay sorunları konuşmak başkadır. Türk ile Kürt, Alevi ile Sünni arasında uçurumlar oluşturmaya hizmet edenler hainlerin en hainidir. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne hançer saplayanlar Türk’ün de Kürt’ün de Alevi’nin de Sünni’nin de düşmanıdır.”

Bahçeli, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda, bin 295 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.