Eceabat’ta orman yangını: Alevlerin arasında kalan itfaiye aracı yandı, iki orman işçisi yaralandı

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde çıkan yangında, bir itfaiye aracı alevlerin arasında kalarak yandı. Yangın bölgesinde yaşanan trafik kazasında, iki orman işçisi yaralandı. Yangına 8 uçak, 12 helikopter, 51 arazöz ve 780 personel ile müdahale sürüyor.

Yangın saat 10.00 sıralarında Eceabat ilçesine bağlı Büyükanafarta köyü yakınlarındaki ormanlık alanda başladı. Yangına 8 uçak, 12 helikopter, 51 arazöz ve 780 personel ile müdahale ediliyor. Yangın sebebiyle Tarihi Alan’daki Kabatepe Günü Birlik Alanı, Batık Gemi, Mimoza, 57. Alay, Conbayırı bölgelerine girişler durduruldu.

İki orman işçisi yaralandı 

Öte yandan, yangın bölgesinde yaşanan trafik kazasında iki orman işçisi yaralandı. Hastaneye götürülen yaralı işçilerin durumunun iyi olduğu açıklandı. Bir itfaiye aracının ise yangın bölgesinde alevler içinde kalarak yandığı görüldü.

Bolu’da da yangın çıktı

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

Bolu’nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda da yangın çıktı. Bölgeye ihbar üzerine Bolu ve Sakarya’dan çok sayıda itfaiye ekibi ve arazöz sevk edildi.

(ANKA)