Ağır Ekonomi (262): Lagarde’in konuşması ışığında klasik para politikası

 Ağır Ekonomi programında, Prof. Dr. Haluk Levent ve Prof. Dr. Öner Günçavdı Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde’ın konuşması doğrultusunda, klasik para politikasının değerlendirilmesi, Lagarde’ın etkilerini ve merkez bankalarının para politikalarının sonuçlarını ve geleceğini ele aldılar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.