Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tevez yılda 42 milyon dolar kazanacak

Daha önce futbolcuların kazandığı astronomik ücretlere tepki gösteren Carlos Tevez rekor ücretle Çin’e transfer oldu.

Son zamanlarda astronomik fiyatlara transfer ettiği futbolcularla gündeme gelen Çin Süper Lig takımlarından Shanghai Shenhua, Boca Juniors’in yıldız golcüsü Carlos Tevez’i kadrosuna kattı. Arjantinli yıldızın yıllık 42 milyon dolar kazanacağı iddia ediliyor. Böylece Tevez dünyanın en çok para kazanan futbolcusu olacak.

tevez2

Daha önce Avrupa’da Manchester United, Manshester City, Juventus gibi takımlarda da oynayan yıldız oyuncu, Arjantin Milli Takımı forması ile de 76 maça çıktı.

“Kupadan çok paranın düşünülmesi beni sinirlendiriyor”

Tevez, 2010 yılında Manchester City forması giyerken “Futbola olan isteğimi kaybettim. Premier Ligde’ki gençlerin kupa kazanmaktan çok para kazanmayı düşünmeleri beni çok sinirlendiriyor. Bundan bıktım” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.