Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünya Serbest Still Futbol Şampiyonu Liv Cooke’den metroda şov

2017 Dünya Serbest Stil Futbol Şampiyonu Liv Cooke, metroda topla becerilerini sergiledi. Cooke’un twitter hesabından ‘ Ben aslında oturup yolculuğun keyfini çıkarmak istiyordum ama, o yaptığı işi batırınca ona bunun nasıl yapıldığını göstermek zorunda kaldım.’ diyerek paylaştığı video şu ana kadar yüzbinlerce kez izlendi.

 

https://twitter.com/LivCookefs/status/948184306345762816

Çocukluğundan beri futbola meraklı olan ve Blackburn Rovers’ta orta sahada görev yapan Cooke, geçirdiği bir sakatlığın ardından serbest stil futbolla ilgilenmeye başlamış ve 2017’de Dünya Serbest Stil Futbol Şampiyonu olmuş.

Yeteneğini reklam filmleri ve sosyal içerikli kampanyalar için de sergileyen Liv Cooke geçtiğimiz yıl düzenlenen Avrupa Kadın Futbol Şampiyonası için de kamera karşısına geçmişti.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.