Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trump’tan Rusya’ya tehdit: “Hazır ol Rusya, Suriye’ye füzeler geliyor!”

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından paylaştığı mesajında Rusya’yı tehdit etti. Trump, mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Rusya, Suriye’ye gönderilen tüm füzeleri indireceğini söyledi. Hazır ol Rusya! Çünkü o füzeler gelecek. Güzel, yeni ve “akıllı” füzeler. Kendi insanlarını gazla öldüren ve bundan keyif alan bir hayvanla ortak olmamalıydın.”

Rusya’nın Lübnan Büyükelçisi Aleksandr Zaspıkin dün yaptığı açıklamada Suriye’ye füze saldırısının düzenlenmesi halinde Rusya’nın bu füzeleri düşüreceğini belirtmişti.

Trump daha sonra paylaştığı mesajında ise Rusya-ABD ilişkilerinin hiç olmadığı kadar kötü olduğunu belirterek Rusya’nın, ekonomisine yardım için ABD’ye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Trump’ın mesajı şöyle:

“Rusya ile olan ilişkimiz hiç olmadığı kadar kötü ve buna soğuk savaş dönemi de dahil. Bu durum için hiçbir sebep yok. Rusya, ekonomisine yardım için bize ihtiyaç duyuyor ve bu kolayca yapılır. Bizim ise bütün uluslarla beraber çalışmaya ihtiyacımız var. Silahlanma yarışı dursun?”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.