Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ODTÜ’de kimin istediği olacak?

ODTÜ’de 33 yıldır yapılan Bahar Şenliği bu yıl, Rektörlük tarafından bütçe sorunu nedeniyle iptal edilmişti. Birçok sanatçı sosyal medyadan destek mesajı yayınlayarak ücretsiz konser verebileceğini açıkladı. ODTÜ Uluslararası Gençlik Topluluğu (UGT) rektörlüğün Devrim Stadyumu’nu yasaklaması nedeniyle şenliğin iptal edildiğini duyurdu. Dün akşam saatlerinde ODTÜ Rektörlüğü yaptığı açıklamada 24, 25 ve 26 Nisan tarihlerinde, belirtilen mekanlarda şenliğin yapılacağını söyledi, ancak yıllardır şenlik alanı olarak kullanılan Devrim Stadyumu yasaklandı. UGT bugün saat 13.30’da bu kararı protesto etmek için rektörlük önünde toplanma çağrısı yaptı ve yüzlerce öğrenci bir araya geldi. Arkadaşlarımız Batu Bozkürk ve Okan Yücel, ODTÜ’den gelişmeleri aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.