Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’den mahalle mahalle “31 Mart’ta oy kullanmamış komşunu sandığa taşı” kampanyası

CHP, iptal edilerek 23 Haziran’da tekrarlanmasına karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde yürüteceği kampanyasına başladı. Hedef kitlesi ise sandığa gitmeyen yaklaşık 1 milyon 700 bin seçmen.

İstanbul’da her mahallenin sandığa gitmeyen seçmen sayısını tespit eden CHP, “Komşumuz sandığa gitmedi” sloganıyla hazırladığı broşürleri, kapı kapı dolaşıp dağıtmaya başladı.

31 Mart seçimlerinin “hiçbir hukuki dayanağa sahip olmadan, sadece iktidar partisinin baskıları ve keyfi talimatlarıyla iptal edildiğinin” belirtildiği broşürde, “Türkiye’nin en büyük demokrasi sınavını vereceği 23 Haziran 2019 günü oyumuzu kullanalım!” çağrısında bulunuluyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.