Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (124): Pınar Uyan Semerci ve Emre Erdoğan ile “Siyasetteki Gölge: Korku” kitabı üzerine söyleşi

Programda Doç. Dr. Emre Erdoğan ve Prof. Dr. Pınar Uyan Semerci’nin editörlüğünü yaptıkları Siyasetteki Gölge: Korku adlı kitapla ilgili değerlendirmeler yapıldı; “Korku nesnesinden uzaklaşma bir ortak duygu olarak ‘ev’e yönelmeyi getirir” ve “Tehdit algılarının yıkıldığı, ‘yabancı’yı tanıdığı için ‘endişe’nin artık olmayabileceği ve belki de çağımızda, eğer hâlâ mümkünse, huzurlu uykular uyuyabileceğimiz tek ‘ev’ kapıları ve pencereleri açık tutulabilendir” cümleleri öne çıkan çarpıcı cümleler oldu.

Kitaba Yazılarıyla Katkıda Bulunanlar: Erdoğan Altun, Hacı Çevik, Kadir Dede, Tuğçe Erçetin, Özgür Olgun Erden, Emre Erdoğan, Utku Özmakas, Pınar Uyan Semerci

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.