Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

25. yaşını kutlayan Evrensel gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat: “Gerçeği halka ulaştırmak için çektiğimiz meşakkatin içinde Evrensel var”

Evrensel gazetesi, bu yıl 25. yaşını kutluyor. Kuruluşundan bu yana gazetenin kadrosunda yer alan ve altı yıldır da Genel Yayın Yönetmeni olan Fatih Polat, Medyascope’a konuştu. Polat, “Gerçeği halka ulaştırmak için çektiğimiz meşakkatin içinde Evrensel var. Habere yaklaşım biçimimizde karşılaştığımız zorlukların toplum olarak iyi gazetecilik yapmak için herkesin zorluğu olduğunu düşünüyoruz. İyi gazeteciliğin ödüllendirilmesi bizim de ödüllendirilmemiz anlamına geliyor” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.